szülész nőgyógyász

Természetes hatóanyag tartalmú készítmények

A betegeknek régi igénye, hogy panaszmentes állapotuk sokáig fennmaradjon és esetleg saját maguk ezen állapot fenntartásában tudatosan és aktívan részt vegyenek.

Erre a dologra kiválóan alkalmasak a természetes hatóanyag tartalmú készítmények, mivel nem túladagolhatóak, és esetlegesen több készítmény egyidejű használata esetén egymás hatását nem közömbösítik (bizonyos gyógyszerek a hatóanyag tartalom koncentráltsága miatt egyidejű használat esetén egymással kölcsönhatásba lépnek, és egymás hatását közömbösítik).

A természetes hatóanyag tartalmú készítmények és a gyógyszerek között az alapvető különbség az, hogy a gyógyszerekben több száz, sokszor ezerszeres koncentrációban fordulnak elő azok a hatóanyagok, melyek a természetes hatóanyag tartalmú készítményekben is fellelhetők.A gyógyszerkészítésnek épp ez a lényege, hogy a természetben előforduló hatóanyagokat a biológiai hatásuk felerősítésére magasabb koncentrációban állítsák elő, ezzel meggyorsítva a betegek gyógyulását.

A koncentráció növekedés és biológiai hatékonyság fokozásának van azonban hátránya is, amennyiben nem csak a „kellő, jó” hatások fokozódnak, hanem a nem kívánatos úgynevezett mellékhatások is. A fentiek miatt van létjogosultsága a természetes hatóanyagú készítmények orvosi alkalmazásának, elsősorban a megelőzés és az utókezelés vonatkozásában.

A megelőzés esetén a készítmények alkalmazásával a szervezet általános állapota és védekezőképessége javul, „jobb kondícióba kerül”, ezért a betegség előfordulásának valószínűsége csökken.

Az utókezelés vonatkozásában a már gyógyszerrel meggyógyított betegség után a készítmények alkalmazásával a rehabilitáció, a természetes funkció helyreállítása gyorsabban következik be.

Az orvosi tevékenységem során a betegségek gyógyítása elsősorban gyógyszerek alkalmazásával történik. A betegnek,- hogy a gyógyulás teljes legyen és hosszan tartóan panaszmentes időszak következzen, -megfelelő utókezelésre „kondicionálásra” van szüksége.

A nőgyógyászati „terület” panaszmentes állapotban való tartásának, annak anatómiai felépítése miatt van egy aranyszabálya: egy egységes rendszerben kell gondolkodnunk, nem egyes szervekben.

A lényeg: a húgycső és a hüvely közel azonos területre nyílik. A külső nemi szervek, valamint a húgycső, húgyhólyag, hüvely, méhnyak, méhbelhártya,méhtest, petevezető, petefészek egy rendszert képez ezért hívják orvosi nyelven húgy és ivarszervnek. Bármelyik megbetegedése „dominólánc “szerűen okozza a vele szomszédos szervek megbetegedését.

A leggyakoribb fertőzési útvonal „kívülről” a külső nemi szervek, a húgycső, a hüvely felől történik (felfázás, szexuális úton terjedő problémák, a végbél és a gát tájékáról tisztálkodás közben történő fertőzés).

A fentiek miatt tehát a megelőzés lényege a következő:

a külső nemi szerveket megfelelő készítménnyel tartsuk tisztán:így a húgycsövön keresztül a húgyhólyagba felszálló fertőzéseket megelőzzük. A húgycső, húgyhólyag hámját kondícionáljuk, erősítjük, kúra szerűen személyre szabott gyakorisággal. A hüvely ellenálló képességét, annak savas vegyhatásának( PH érték) biztosításával és a megfelelő applikációkkal növeljük.

Amennyiben ez a védelmi vonal gyógyszerek nélkül, természetes hatóanyagú készítményekkel fenntartható, akkor az „alulról jövő” úgynevezett „ felfázásos betegségek“ előfordulása jelentősen csökkenni fog.

Mint nőgyógyásznak a női mell vizsgálata és betegségeinek megelőzése is a feladatom. Nem kerülhető itt el annak a ténynek az ismerete, hogy az egyes izzadsággátló szerek (dezodorok) bizonyos hatóanyagtartalmuk révén fokozzák a hónaljároknak és a mell egyes betegségeinek előfordulását. Minden nap ezeket a szereket használva bizony nagy a valószínűsége annak, hogy a bőrön keresztül a nem kívánatos hatóanyagok is felszívódnak.

Emiatt javaslom a betegségek megelőzése érdekében a természetes hatóanyag tartalmú izzadásgátló készítmények használatát. A természetes hatóanyag tartalmú készítmények ajánlása és kedvezményes áron a betegekhez való eljuttatása nem elsősorban üzleti kérdés, mert a már több évtizede bevált és bizonyítottan működő, sok embernek enyhülést és teljes tünetmentességet hozó készítmények az ajánló respektjét is növelik.

A készítményekhez történő kedvezményes árú hozzájutást,és a személyes illetve személyre szabott konzultációt a rendelési időben biztosítjuk!

Szolnok

Nőgyógyász, Szülész és Ultrahang Magánrendelő
5000 Szolnok, Szapáry u. 31.
Rendelési idő: Szerda: 16-19 óráig

Bejelentkezés: +36 70 342-2113


Rendelés

Nőgyógyász, Szülész és Ultrahang Magánrendelő
5000 Szolnok, Szapáry u. 31.
Rendelési idő: Szerda: 16-19 óráig

Bejelentkezés: +36 70 342-2113