szülész nőgyógyász

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam, és ismertessem Önnel a szolnoki 4D magzati diagnosztikai központban működő Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelő által nyújtott szolgáltatások körét, és a működés körülményeit.

Dr. Cserni Péter - szülész - nőgyógyász szakorvos vagyokDr. Cserni Péter
szülész- nőgyógyász
szakorvos, főorvos, Szolnok

Középiskolai tanulmányaimat a patinás jászberényi Lehel Vezér Gimnáziumban végeztem, 1976-ban érettségiztem.

1982-ben általános orvosi diplomát szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen “cum laude” minősítéssel, 1986-ban sikeres szakorvosi vizsgát tettem “Jó” eredménnyel.

1982-óta -több mint harminc éve- dolgozom a jelenlegi és egyben első munkahelyemen, a szolnoki Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet szülészeti-nőgyógyászati osztályán. Az osztály minden részlegén tartósan, teljes munkaidőben dolgoztam, a munkám során ügyeletvezetői, adjunktusi, főorvosi, osztályvezető helyettesi munkakört láttam el, jelenleg a szülőszoba részlegvezető főorvosa vagyok.

1996-óta ultrahang jártassági vizsgával rendelkezem, melyet minden évben megújítok.

Angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsga-bizonyítványom van, a német nyelvet társalgási szinten beszélem.

Szakterületem: általános szülészet-nőgyógyászat, ultrahang diagnosztika.

Nős vagyok, 2 leánygyermekem van.

Több mint 30 éve vagyok orvos, ezen idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem munkám során a szolnoki Hetényi Géza Kórház szülészet nőgyógyászati osztályán, ahol részlegvezető szülész-nőgyógyász főorvosként dolgozom, jelenleg a szülőszoba részlegvezető főorvosa vagyok.

Mindennapi munkám során tapasztalom, hogy a betegek annak ellenére, hogy ellátásuk magas szakmai szinten történik, mégis elégedetlenségüknek adnak hangot az egyéb körülmények miatt. Az egészségügyi intézményekben valóban nem ritka a több órás várakozás. Gyakori probléma, hogy a beteg nem minden alkalommal ugyanahhoz az orvoshoz kerül, és így nem alakulhat ki bizalmi kapcsolat az orvos és páciens között. Vannak, akik barátságtalannak találják az egészségügyi intézményekben uralkodó légkört, és így a páciensek feszültté, idegessé válnak, s emiatt nem mindig tudják őszintén elmondani a problémájukat az éppen rendelő orvosnak.

A saját egészsége mindenki számára a legfontosabb, ezért az egészségügyi szolgáltatások terén az emberek különösen érzékenyek az ellátás körülményeire, színvonalára. Szülész- nőgyógyász terén is jogos elvárás a betegek részéről az, hogy őket egészségügyi probléma esetén a legjobb körülmények között, a kezelőorvosa a legjobb tudása szerint lássa el.

Mindezekért, a betegeim ellátása érdekében egy olyan jó elhelyezkedésű, belvárosi nőgyógyász és ultrahang szakrendelés működtetése a célom, ahol a betegellátás magas szakmai színvonalon, nyugodt, diszkrét, s barátságos környezetben folyhat.

Dr. Cserni Péter

Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Rendelő Szolnok belvárosában, a Szapáry út 31. sz. alatt található, az OTP felett, a város egyik patinás épületében.

A rendelő klimatizált, felszereltsége, műszerezettsége korszerű, messze meghaladja a Magyarországon megszokott színvonalat.

A praxisom tevékenységi köre a szülészet-nőgyógyászat által érintett összes területre kiterjed.

A vizsgálóba a családtagok, igény szerint a kísérők is bejöhetnek, a vizsgálat során bent tartózkodhatnak, a vizsgált személlyel és az orvossal folyamatosan kapcsolatban lehetnek. A falon elhelyezett nagyfelbontású TV segítségével az ultrahangos és a kolposzkópos képet is figyelemmel kísérhetik. Fokozottan ügyelek arra, hogy a betegeim elegendő időt kapjanak a problémájuk alapos, minden részletére kiterjedő megbeszélésére. A vizsgálatokat követően a diagnosztizált elváltozással, betegséggel kapcsolatosan betegeim teljes körű felvilágosítást kapnak, majd együtt beszéljük meg a választandó gyógymód előnyeit és estleges hátrányait. Közösen döntünk a mielőbbi gyógyuláshoz vezető, a lehető legrövidebb, az érintett számára is elfogadható terápiáról.

A telefonos bejelentkezés ajánlott, de szükség esetén a rendelési idő alatt is felkereshetnek pácienseim, ezekben az esetekben azonban hosszabb várakozási időre kell számítani.

Köszönöm megtisztelő érdeklődését!

Dr. Cserni Péter

Szolnok

Nőgyógyász, Szülész és Ultrahang Magánrendelő
5000 Szolnok, Szapáry u. 31.
Rendelési idő: Szerda: 16-19 óráig

Bejelentkezés: +36 70 342-2113


Rendelés

Nőgyógyász, Szülész és Ultrahang Magánrendelő
5000 Szolnok, Szapáry u. 31.
Rendelési idő: Szerda: 16-19 óráig

Bejelentkezés: +36 70 342-2113